Honger? kom eens langs bij het wapen van Kaatsheuvel!

Ben jij opzoek naar een goed restaurant  of cafe en heb je ook nog kinderen of familie? dan zit je bij het wapen van Kaatsheuvel op de juiste plek!  Je kan bij deze mooie locatie zowel terecht voor diner, lunch, cafe, speelvoorzieningen en een midgetgolfbaan. Dit maakt het ideaal voor familie of vrienden met kinderen. 

Het wapen van Kaatsheuvel

Voor iedereen wat 

Het wapen van Kaatsheuvel biedt veel mogelijkheden aan voor eten, drinken en genot. Zo kan je bij het Grand café terecht voor een lunch of diner maar ook om een drankje te doen. Het Grand Café biedt een ruim menu aan met maarliefst ook nog eens keuze uit 50 verschillende vers gemaakte pannenkoeken. 

Meer zin in vlees? Dan heeft het wapen van kaatsheuvel ook nog en een uitstekend steakhouse ter beschikking voor de vlees liefhebbers onder ons. Al het vlees wordt voorbereid op een houtskool gestookte BBQ waardoor je een rijke smaak krijgt en optimaal kunt genieten van je vlees. Rondom het restaurant zijn er verschillende activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Voor de kinderen zijn er verschillende speelvoorzieningen aanwezig rondom het gebouw en verschillende speeltuinen. Hierdoor zullen je kinderen zich nooit vervelen. Dit maakt het wapen ook ideaal voor het organiseren van een verjaardag of kinderfeestjes en partijen. Ze bieden hier verschillende arrangementen voor aan. Heb jij nu interesse om hier te eten of zoek je meer info? Neem dan gerust een kijkje op de website voor meer informatie: https://hetwapenvankaatsheuvel.nl/.